Van concept tot uitvoering

Perfect op elkaar ingespeelde medewerkers staan garant voor een probleemloze realisatie van uw project. Wij hebben de specialisten in huis die u zullen helpen bij het uitvoeren van uw ontwerp. Wij schenken bijzonder veel aandacht en tijd aan een goede voorbereiding. Enkel zo kunnen wij complexe opdrachten binnen de vooropgestelde termijnen tot een goede einde brengen. Een samenspel tussen de verschillende teams is een absolute noodzaak.

Troeven

Specialisatie in vast meubilair door perfecte afstemming van mens en machine voor dit produkt.

Eigen studiebureel met advies en een neus voor nieuwe trends. Flexibiliteit in leveringstermijnen door modern machinepark en streng geselecteerde toeleveranciers Eigen ervaren plaatsingsdienst en vervoer

Materialen

Wij verwerken een zeer uitgebreide keuze van kwaliteitslaminaat, waaronder Resopal, Polyrey, Formica, Abet Laminati en Arpa. Al ons beslag komt uit zogenoemde A-merken: Blum, Häfele, Huwil e.a.

Filosofie

PLANOFURN, meer dan 30 jaar actief in de project-markt, kent als geen ander de eisen die door de klant gesteld worden bij de levering van “vast meubilair”. Duidelijke afspraken omtrent de te leveren kwaliteit, de uitvoeringstermijn en de prijs zijn in deze sector uitermate belangrijk. Van bij het begin van het project dienen alle risico’s correct ingeschat en beheerst te worden. Daartoe is overleg nodig tussen alle partijen die bij de bouw en de afwerking van een project betrokken zijn. Iedereen binnen het bedrijf moet zich dan ook constant als goede teamplayer opwerpen, zowel bij de interne voorbereiding, als op de werf.

Deze filosofie wordt vertaald in de volgende kernwaarden: 

  • Afspraken ten alle tijd respecteren.
  • Garant staan voor de kwaliteit van de gebruikte materialen.
  • Flexibele ingesteldheid. - Efficiëntie ten allen tijde nastreven.
  • Correcte relatie t.o.v. aandeelhouders, klanten, medewerkers en leveranciers.
  • Streven naar continue verbetering van het geleverde product.
  • Speciale aandacht voor veiligheid in productie en op de werf.
Planofurn NV
Industrielaan 60
8790 Waregem

T 056 / 60 60 28
info(at)planofurn.be

Klantenzone

VCA certified