Sint Lodewijk te Wetteren

Aangemaakt op 15/07/2015

St. Lodewijk te Wetteren

In opdracht van aannemer Cordeel met zetel te Temse zijn we het meubilair aan het plaatsen in het nieuwe internaatsgebouw.

Het nieuwe (semi-)internaatsgebouw is gebouwd op de grasvelden langs de Schelde.

Architect De Vloed, ingenieursbureau De Klerck en een intern bouwteam waken over de realisatie van het nieuwe (semi-)internaat. Er worden hoge eisen gesteld op vlak van energiezuinigheid, toegankelijkheid en organisatorische efficiëntie. Niveau -1 en 0 zullen ingenomen worden door kamers en leefgroepen. Op niveau 1 worden kantoor- en vergaderruimtes voorzien. Het gebouw zal baden in natuurlijk licht, elke kamer zal uitkijken op de Schelde.

Planofurn NV
Industrielaan 60
8790 Waregem

T 056 / 60 60 28
info(at)planofurn.be

Klantenzone

VCA certified