Over ons

U krijgt geen meubel, u krijgt ongekend comfort in een tijdloos interieur op maat!

Specialisatie als sleutel tot succes!

Onze focus ligt op vier sectoren: kantoorinrichting, scholen, studentenkamers, ziekenhuizen en zorginstellingen zoals woon- en zorgcentra, kinderdagverblijven en psychiatrische verpleging. Dankzij onze doorgedreven specialisatie geniet u altijd van snel en glansrijk werk, afgestemd op uw budget, noden en behoeften.

40

jaar ervaring

60

medewerkers

82

realisaties per jaar

180 

referenties in woon en zorgcentra

25 

scholen van morgen

600 

unieke onderdelen per dag

img 20181219 101337 crop2 1545302479

Akoestische oplossingen
Wij bieden absolute meerwaarde bij akoestische oplossingen. Dankzij de toepassing en verwerking van en grote diversiteit een akoestische panelen, creëren wij een perfect akoestisch klimaat dat nog eens mooi oogt ook!

Hygiënische maatregelen
Volkernplaten, corian en antibacterieel behandeld laminaat behoren meestal tot de voorgeschreven materialen. Ons machinepark is dan ook perfect uitgerust om deze materialen correct en goed te verwerken. Ook onze technische mensen beschikken over alle kennis en ervaring om deze materialen in ons eigen atelier vakkundig te verwerken.

Langere garantietermijnen
Omdat wij alleen het beste materiaal verwerken en met hoogwaardig beslag werken, geven wij standaard dubbele of nog veel langere garantietermijnen op onze producten!

Extreem korte doorlooptijden
Bij Planofurn maken we er een punt van: wij streven naar extreem korte doorlooptijden. Dat doen we door blijvend te investeren en automatiseren. Zo kunnen we heel snel en flexibel op elke vraag inspelen.

Perfect op tijd geleverd
Dankzij onze uitgekiende planning, snelle verwerking en flexibele plaatsing zijn we een uiterst betrouwbare partner voor kleine tot heel grote projecten. Onze vele plaatsingsteams spelen snel in op elke vraag. 

img 20181016 145810 crop