Sectoren

Planofurn voegt aan interieurplannen technische expertise toe en zet ideeën om in een oogstrelende realiteit.

Onze focus ligt op vier sectoren: kantoorinrichtingscholenstudentenkamersziekenhuizen en zorginstellingen zoals woon- en zorgcentra, kinderdagverblijven en psychiatrische verpleging.

Wij bieden absolute meerwaarde bij akoestische oplossingen en zijn vertrouwd met alle eisen qua hygiëne die gesteld worden in verzorgingsinstellingen. Als expert kennen wij onze producten door en door. Daarom krijgt u op onze realisaties veel langere garantietermijnen!

  1. Office
  2. Education
  3. Health
  4. Hospitality
20180612 planofurn zeebrugge online 52

Office

Van kleine tot middelgrote & grote projecten
Planofurn heeft alle experts in huis om uw ruimte om te toveren tot een stek waar het aangenaam werken is. Voor kleinere projecten zonder architect tekenen wij al uw plannen uit. Na goedkeuring produceren en plaatsen wij uw meubilair met eigen mensen. Zo spelen we snel en flexibel in op al uw wensen.

Maatwerk
Omdat mensen nu eenmaal veel tijd doorbrengen op kantoor, is het belangrijk dat deze werkplek voldoet aan verschillende eisen. Planofurn kiest resoluut voor maatwerkoplossingen waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan.

Akoestiek
Dankzij de toepassing en verwerking van en grote diversiteit een akoestische panelen, creëren wij een perfect akoestisch klimaat dat nog eens mooi oogt ook!

Architect
Voor grotere projecten werken wij vaak samen met u, architect. U ontwierp een schitterend plan waarbij u verwacht dat uw tekening realiteit wordt en dat binnen de strikt opgegeven tijdspanne. Daarom stellen wij u graag gerust. Wij zijn niet alleen flexibel in het creëren en maken van ons meubilair maar ook in de opvolging en plaatsing ervan. Korte doorlooptijden staan bij ons op nummer 1 gevolgd door plaatsen op afroep. 

Education

Duurzaam, veilig en gebruiksvriendelijk
Schoolmeubilair moet aan specifieke eisen voldoen. De keuze en verwerking van kwaliteitsvolle materialen, geselecteerd naar hun doel en gebruiksgemak, zijn van cruciaal belang. Dankzij onze kennis en expertise voegen we net daar de peper en het zout toe.

Private projecten en privaat-publieke samenwerkingen
Dankzij de grote diversiteit van ons aanbod, het afleveren van onberispelijk werk en het opvolgen van strakke deadlines, zijn we een uiterst betrouwbare partner voor elk project.

Scholen van morgen
De ‘scholen van morgen’ rekenen op ons doorgedreven vakmanschap waardoor wij in staat zijn vooruitstrevende ideeën te realiseren. We zijn trots dat we nu al jaren aan deze realisaties mogen meebouwen.

Coördinatie ‘lot eerste uitrusting’
Een school uitrusten bestaat uit meer dan vast meubilair. Het ‘lot eerste uitrusting’ herbergt een allegaartje van uit te voeren werken. Planofurn neemt naast de uitvoering van het meubilair, ook graag de opvolging en coördinatie van de andere werken op zich.

Opvolging & onderhoud
Met 4 decennia aan kennis en expertise zijn we ook een betrouwbare partner voor de opvolging en onderhoud van al ons schoolmeubilair.

Health

Technische zorgbehoeften
Dankzij onze jarenlange ervaring en uitvoering van meer dan 250 inrichtingen in ziekenhuizen en zorgcentra verzamelden we een schat aan kennis en inzichten in deze wereld. Zo durven we ons experts te noemen op het vlak van technische zorgbehoeften. Wij integreren naadloos oproepsystemen, onderdrukregelaars, installaties voor chemodialyse enzovoort.

Belang van juiste materiaalkeuze
Volkernplaten, corian en antibacterieel behandeld laminaat behoren meestal tot de voorgeschreven materialen. Ons machinepark is dan ook perfect uitgerust om deze materialen correct en goed te verwerken. Ook onze technische mensen beschikken over alle kennis en ervaring om deze materialen in ons eigen atelier vakkundig te verwerken.

Hospitality

Studentenkamers & internaten
Dankzij onze bijzondere kennis en jarenlange ervaring bij het uitvoeren van studentenkamers en internaten zijn we de ideale partner voor het inrichten van het vast meubilair.

Continue automatisering
Bij Planofurn maken we er een punt van: wij streven naar extreem korte doorlooptijden. Dat doen we door blijvend te investeren en automatiseren. Zo kunnen we heel snel en flexibel op elke vraag inspelen.

Levering & plaatsing
Dankzij onze uitgekiende planning, snelle verwerking en flexibele plaatsing zijn we een uiterst betrouwbare partner voor kleine tot heel grote projecten. Onze vele plaatsingsteams spelen snel in op elke vraag.